img tyls

Ferco Team

Één naam: Ferry. En één team: de twee vormen samen een bedrijf FERRY & CO - FERCO.

In 1986 richt Patrick Ferry Immo Ferco op. Achter die naam schuilen gezichten: de vader, Patrick, zijn dochter Audrey die bij hem aansluit in 2000, gevolgd door haar broer Pascal, acht jaar later.

img tyls
img tyls
img tyls

Het team is nu voltallig met

  • Emilie Dilens, verantwoordelijke voor de administratie en de afdeling marketing,
  • Clint Alliet, onze verhuur- en verkoopsverantwoordelijke voor de gemeente Overijse en Huldenberg,
  • Karine Van Meerbeek, onze commerciële medewerkster, die verantwoordelijk is voor de regio Overijse en Hoeilaart
  • Alexis Amelot die verantwoordelijk is voor de zone Waals-Brabant
  • Fabienne Peetroons komt ons team versterken en zal de gemeentes Tervuren, Kraainem en Wezembeek voor haar rekening nemen, evenals Brussel. Ze heeft een sterke ervaring opgebouwd in immobiliën.
img tyls
img tyls
img tyls
img tyls
img tyls
img tyls

Door het familiale karakter van ons bedrijf begrijpen wij als geen ander de emotionele verbondenheid met een woning. Hierdoor wordt onze aanpak naar de vastgoedmarkt gekenmerkt door een persoonlijke toets met ruimte voor uw verhaal en uw behoeftes. De aan- of verkoop van een woning is niet zomaar een (ver)koop transactie als een ander maar één van de belangrijkste of de grootste transactie in iemands leven. Dit vergt natuurlijk een aanpak waar ruimte is voor emoties maar ook een goed evenwicht bewaren tussen deze emotionele en rationele factoren bepalen de finale waarde van uw woning. Net daar kan Ferco een meerwaarde bieden en zich onderscheiden.

Verkopen betekent afscheid nemen van een deel van uw leven om het elders verder te zetten of opnieuw te beginnen. Kopen is beginnen aan een nieuw hoofdstuk in uw leven.

Wanneer een klant binnenstapt in ons agentschap om ons zijn project toe te vertrouwen, zetten wij ons volledig in.