OPTIE

Om andere huizen te koop te ontdekken, gaat u naar immoferco.be

Prachtig 2 slaapkamers duplex-appartement te koop in Tervuren

Immo Ferco stelt u exclusief voor in het hart van Tervuren: een prachtig duplex-appartement op het gelijkvloers, deel van een luxueus gerenoveerd "privé - herenhuis" uit 1911, ideaal gelegen op wandelafstand van winkels, scholen, openbaar vervoer en het park van Tervuren. Het appartement heeft een totale vloeroppervlakte van +/-133 m². En het exclusief gebruik van een schitterend terras en zonnige tuin van +/-108 m². 

De combinatie van authenticiteit en moderne elementen zorgen voor het zeer smaakvolle interieur, geaccentueerd door zijn mooie plafondhoogtes. Een aangename leefruimte met parketvloeren +/- 35 m², een hyper uitgeruste keuken +/- 18 m² met kookeiland en ontbijthoek - 2 slaapkamers +/-16 m² en 11 m² (elk met eigen badkamer) - wasruimte. 

Mogelijkheid tot het huren van een garage op +/-50 meter. Kelders en fietsenstallingen aanwezig. Gemeenschappelijke ruimte voor het tuinmeubilair en gereedschap. Individuele verwarming op gas. EPC 219 kWh/m²/jaar. Elektrische installatie CONFORM. Een unieke parel en meer dan een bezoek waard!

Prijs: 485.000€

Interesse?